کد خبر : ۲۲۰۵۱۴ تاریخ خبر: ۱۳۹۵/۰۳/۰۳ ساعت ۰۲:۰۲
سامانههای بلوتوثی در کشور تولید میشود
هدف از انجام این طرح تامین سرمایه لازم جهت تولید محصولات انتقال اطلاعات (بلوتوث سرور) است تا با تولید و بومیسازی بخشهایی از این دستگاه، نیاز به واردات آن کاهش یابد.
آیدین ببرزاده مجری طرح سامانههای بلوتوثی گفت: سامانههای بلوتوثی یک سیستم کامل و جامع برای بازاریابی، تبلیغات و اطلاعرسانی از طریق بلوتوث برای عرضه کردن محتوا و مضامین محصولات و خدمات هستند و بلوتوث سرورها این امکان را فراهم میکنند تا خدمات و سرویسها به صورت درجهبندی شده در یک یا چند منطقه خاص گسترش داده شود.
وی افزود: بلوتوث سرور از سخت افزاری که قدرت شناسایی بیش از ۳۸۰ نوع گوشی تلفن همراه را دارد، فرستنده و گیرنده مخصوص بلوتوث و نرم افزار CMS تشکیل شده است که وظیفه نرمافزار، مدیریت سیستم، برنامهریزی، کنترل و اپراتوری خودکار و هوشمندانه سیستم است.
ببرزاده ویژگی دیگر بلوتوث سرور را قابلیت اتصال به شبکههای محلی (LAN) و اینترنت عنوان کرد و ادامه داد: با این امکان، دستگاه در مواقع لازم از راه دور قابل برنامهریزی و کنترل است. همچنین این دستگاه کاملا بینیاز از رایانه بوده و دارای سیستم عامل لینوکس است.
وی درباره مزایای استفاده از سیستم عامل لینوکس در این سامانه گفت: با استفاده از این سیستم عامل، امکان هک شدن و ویروسی شدن بسیار پایین است و دیگر مشکلات عدم شناسایی آنتنهای ارسالگر بلوتوث بر روی این سیستمها وجود نداشته و به طور کلی کارکرد آن بسیار راحت می شود.
مجری این طرح خاطرنشان کرد: این سیستم قادر است هر اطلاعات یا فایلی اعم از فیلم، کلیپ، متن، عکس، آهنگ و ... را تا محدوده ۱۰، ۲۰ ، ۵۰ و ۱۰۰ متر به طور خودکار به تمامی تلفنهای همراه که در این محدوده قرار دارند، بدون در نظر گرفتن نوع گوشی با استفاده از تکنولوژی بلوتوث (Bluetooth ) ارسال کند.
به گفته وی کاربرد این سامانه که با حمایت ۴.۵ میلیارد ریالی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) تولید می شود، در بانکها، فرودگاهها و ترمینالها و مراکز گردشگری، مراکز تجاری بزرگ و هتلها خواهد بود.
مهر